mandag den 19. december 2011

December; inde og ude!

Nu hvor sneen ikke rigtig er kommet til Taastrup endnu, så har vi nydt at komme ud i haven de fleste dage. Alfa er pt. i målrettet slalomtræning, så vi træner typisk 15 min./dag, og det skrider rigtig godt fremad. Der kan ses videoer på hjemmesiden under Aktiviteter/Agility. Jeg får en masse brugbar feedback på mine video af Jane, som jeg er meget glad for. Tak, Jane - også for lån af dvd'en.
Jeg har juleferie nu, og har fundet trækketovsproduktionen frem igen. Sydney kan ikke helt forstå at ikke alle nyproducerede tov er til hende, så hun får lov at være model til billederne :o)
For nylig har jeg lavet to stk. af disse liner i fleece med karbinhage. Vældig gode til agility. Alfa har selvfølgelig selv to.

Inde hygger jeg med tøserne - de fungerer fint som varmepuder i sofaen og selv Alfa er begyndt at kunne ligge i flere timer oven på ens mave. Rigtig vinterhygge! Men den kan selvfølgelig som alt andet spoleres.... Bl.a. af to store tyggeben, som der skal kæmpes om. Hvem får retten til at grave dem ned i et hjørne i entréen?! Senest vandt Sydney dén dyst, og selvom hun er lille så havde hun ikke tænkt sig at lade det være en begrænsning, så hun gik en hel eftermiddag rundt med kæften fyldt med tyggeben.... og Alfa lige i hælene og liggende på lur efter en chance til at sjæle benene. Højst dramatisk!!!
 Men ellers skal der ikke herske tvivl om, hvad de ellers laver... Alfa står stadig og glor på æbler og henter dem ind, og Sydney bider dem i småstykker! Same old, same old....!
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar