lørdag den 5. november 2011

Sølle hunde altså!

Efter nogle gode afslutninger til både agility og lydighed trods løbetid har pigerne nu masser af overskud til hinanden og til pleje af løbetids-finkeri...suk... Det er så småt ved at stilne af nu, men hvor kan de dog bruge timer på det hver gang. Her cought in action i haven :o)
 Oven på løbetiden kom Sydney i bad, og jeg fik lyst til at tage lidt billeder af den blå skønhed. Jeg har en lille plan om at udstille hende i foråret, når Malcom Hart igen er i Danmark. Sidst han dømte Sydney fik hun Very Good, dog i juniorklassen, hvor man lettere slipper afsted med at være lidt lille ;o)

I vinterpausen har jeg som mål for Sydney, at hun skal lære næseprøven i LP3 100%. Pt. træner vi med klemmer med en lille godbid i, som hun finder blandt tomme klemmer og bringer hen til mig, hvor hun så får godbidden ud af klemmen. Det går rigtig fint, og hun finder den selvfølgelig hver gang og leder til hun finder den. Bunddækket i haven er fyldt med gule og brune blade, der gør øvelsen lidt sværere, og det er kun godt.
 Ikke overraskende så står Alfa stadig på 3. måned med æble foran sig og i munden det meste af sin vågne tid. Nu er de røde æbler færdige, men de store grønne madæbler er til Alfas store glæde begyndt at drysse som manna fra himlen, eller rettere... Tennisbolde fra himlen. Jeg tror aldrig jeg får en hund, der elsker bolde og runde ting SÅ meget, som Alfa gør.
Alfa træner agility et par gange om ugen i haven. Vi træner 2x2 slalom med 4 pinde på lige linje, med alverdens forskellige indgange og med spring før slalom'en. Det går super godt, og nu er den svære slalom-indgang faktisk blevet den letteste. Derudover træner vi skarpe vendinger omkring spring, og felter på mini-balancen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar